Kategoriat
Ulkomaat

Taivas ulkoistaa karsintatoimensa

(TAIVAS) Tuonpuoleisen parempi puoli, paratiisiksikin kutsuttu sielujen ikuisen autuuden sija aikoo siirtää koko sisäänpääsykarsintansa ulkopuolisen yhtiön hoidettavaksi. Asiasta ilmoitti Taivaan portinvartija pyhä Pietari aikaisin tiistaiaamuna. Taivaan tiedotteen mukaan karsinnan järjestämisestä on jo lähetetty tarjouspyyntö useille yhtiöille ja yhteisöille ympäri maailman. Suomesta tarjouskilvassa on mukana vain Jyväskylän yliopiston tilastotiedettä ja psykologiaa yhdistelevä Agora 2004 -ryhmä.

Toivotaan selkiyttävän prosessia

Tähän saakka liki kaikkien uskontojen keskuudessa on vallinnut melkoinen epäselvyys siitä, millaisia kriteereitä taivaaseen päästäkseen tulisi täyttää. Ripittäytyminen, aneet, taistelussa kaatuminen ja hurskas elämä ovat sekoittaneet monen taivaaseen halunneen pään ja pilanneet sisäänääsymahdollisuudet. ”Eihän näissä kukaan pysy perässä” myöntää Pietarikin. ”Kun toisaalta huudetaan nöyryyttä ja toisaalta kirkkojen koristelemista kullalla, niin eihän siitä tule mitään.”
Pietari myöntää myös, että nykyinen sekava järjestelmä on antanut monelle mahdollisuuden sisäänpääsyyn myös täysin ilman ansiota. ”Kyllä siellä melko jumalattomia paskiaisia joukossa on,” hän toteaa ”mutta tämän yhden piti mennä sanomaan, että tehkää mitä teette, kunhan lopuksi kaduttaa. Eihän sellaisessa ole helvetinkään järkeä.” Pietarilla itsellään ei näissä tapauksissa juurikaan ole sananvaltaa ollut: ”se kuitenkin oli omistajan poika, kun lupasi. Mä olen vaan töissä täällä.”

Uusia kriteerejä

Agora 2004 -ryhmän vetäjän Ilias Laatokan mukaan Taivaan sisäänpääsy tulee muuttaa reilusti nykyaikaisemmaksi. ”Kyllä siinä ainakin varallisuus kuollessa on otettava selkeästi paremmin huomioon.” Ensimmäiseksi ryhmä asettaisikin tulorajan kuolinhetkellä turhan paperityön välttämiseksi. Tarkoista summista Laatokka ei halua kisan tässä vaiheessa puhua, mutta ”kyllä se sinne neljänkymmenen tontun paremmalle puolelle menee. Ei nääs kerholla tykätä, jos proletaari konttaa jaloissa.”
Myös Helvetissä ollaan tyytyväisiä taivaan suunnitelmiin. Pohjattoman kuilun enkelin, sielunvihollinen Luciferin mukaan jotakuinkin sama materiaali; ihmisoikeustaistelijat, taiteilijat ja nobel-tutkijat päätyy edelleen helvettiin. Paperityö vähenee kuitenkin ”helvetisti”, kuten huumorintajuinen sarvipää leikkisästi huomauttaa.

Read previous post:
Sähkeuutisia tiistailta

Maanviljelijä syytteeseen - Lapualainen maanviljelijä Teuvo Ruskeenahde livautti kesken kevätkylvöjen tarkistamisen sanan agronomia. Ruskeenahdetta odottaa syyte sivistyssanan käytöstä. Salme Alahirvaus...

Close